حکم کمکگرفتن از جادوگران برای برآوردن خواستهها
سوال: آیا کمکگرفتن از جادوگران برای برآوردن خواستهها، بدون این که به کسی ضرری برسد جایز است یا خیر؟
الحمدلله،
سحر حرام و تعلیم تعلم آن کفر است، قرآن میفرماید: « وَمَا کَفَرَ سُلَیْمَانُ وَلَکِنَّ الشَّیْاطِینَ کَفَرُواْ یُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ وَمَا أُنزِلَ عَلَی الْمَلَکَیْنِ بِبَابِلَ هَارُوتَ وَمَارُوتَ وَمَا یُعَلِّمَانِ مِنْ أَحَدٍ حَتَّی یَقُولاَ إِنَّمَا نَحْنُ فِتْنَةٌ فَلاَ تَکْفُرْ »[البقرة: 102].
«سلیمان کفر نورزیده است، بلکه شیطان صفتان گناه پیشه کفر ورزیدند که به مردم جادو تعلیم میدادند، تا این که میفرماید: آن دو فرشته (هاروت و ماروت) به هیچکس جادو تعلیم نمیدادند، مگر این که قبلاً به او میگفتند: ما برای آزمایش هستیم و تو کافر نشو».
استفاده از جادو برای برآوردن خواستهها حرام و کفر است، و استفاده از آن برای مسلمانان جایز نیست، علاوه بر این بر هر مسلمان واجب است که جادو را انکار و از انجام آن جلوگیری و ساحر را به قتل برساند، و مسلمانان را از شر آن راحت کند و کمکخواستن برای برآوردن خواستهها به وسیله امور حرام قطعاً ناجایز است.
والله اعلم
وصلی الله وسلم علی محمد وعلی آله وأصحابه والتابعین لهم بإحسان إلی یوم الدین
منبع: جادو از نظر اسلام، مؤلف:دکتر صالح فوزان عضو مجمع کبار علماءِ و هیئت افتاءِ
یادونه: په قران سنت کې خپرې شوي لیکنې یوازې د لیکوال خپل نظر څرګندوي، د ادارې توافق ورسره شرط نه دی. که تاسو غواړئ قران سنت کې مو لیکنه خپره شي، اړیکه راسره ونیسئ. مننه
څرګندونه مو لاندې وليکئ